.

Какво да гледате и да не гледате заедно

Какво да гледате и да не гледате заедно
Снимка: freedigitalphotos.net

Повечето двойки обичат да гледат любимите си филми и сериали заедно. Има обаче някои мъже, които не всичко обичат да гледат с половинката си. Виж какво предпочитат да гледат с теб и кога им се иска да са сами пред телевизора.

 

„Семейство Симпсън”. Според повечето представители на силния пол би било забавно да го гледате заедно. За тях е възбуждащо да знаят, че до тях седи жена, която е на ясно с културните препратки в сериала.

 

„Ловци на митове”. Момичетата обичат да коментират, докато гледат телевизия, като бъбриш по време на страхотните ловци на митове, той ще пропусне половината от яките неща, които обяснява предаването. Така че тук предпочитат да се насладят изцяло сами.

 

„Саут Парк”. Тук хуморът е циничен. Повечето момчета предпочитат приятелките им да не гледат как се смеят истерично на една и съща смешка 20 пъти. А като прибавим и бирата и оригването след това, наистина по-добре да си седят сами пред телевизора.

 

 

„Престъпни намерения”. Логиката тук подсказва, че със сигурност ти ще се сгушиш в него в някой по-напрегнат момент, а това води след себе си до обичайната сцена – страстни целувки и още нещо. Тук няма две мнения, определено мечтата му е да гледа този филм с теб.

 

“Family Guy”. Повечето момчета са убедени, че това е най-смешният сериал. Ако не успее голямата мъжка компания да го гледа заедно, постоянно си пращат съобщения и се смеят. А това момичето няма да може да го изтърпи, тъй като ще започне да ревнува, че не ѝ се обръща достатъчно внимание и го интересуват само забавните истории, споделени с приятели. Така че, за да не се ядосвате взаимно, по-добре да го гледа сам.

 

Недей да ревнуваш, когато той иска да гледа някой филм сам. Всеки има своите хобита и право на лично пространство. Вярно е, че двойките най-често гледат филми заедно, но определено някои не са подходящи. Изберете нещо, което е, ако толкова настояваш да гледате заедно. 


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...