.

Какво да прочетеш този месец

Какво да прочетеш този месец
Снимка: freedigitalphotos.net

Ето няколко предложения от нас кои книги да си купиш този месец. Ще бъде хубаво да прекараш мрачните следобеди вкъщи, четейки интересна книга, нали?

 

„Под слънцето на Андалусия”. Мария Дуеняс. Неустоим разказ за победи и поражения, сребърни мини и винарски изби, семейни интриги и силни страсти. История за смелост пред превратностите на съдбата. И за любов, която осмисля всичко.

 

„Невинност”. Дийн Кунц. Той живее в тунелите под града, защото е толкова грозен, че хората бягат с писъци при вида му. Тя е красива, но има социална фобия и не понася да я докосват. И двамата излизат от дома си само нощем, затова пътищата им се пресичат и различността ги сближава. Но нейната изолация не се дължи само на фобията. Преследват я врагове, които искат да я убият.

 

 

„Забраненият плод”. Сюзън Джонсън. Той пожела единствената жена, която не можеше да има. Той е отгледан в позлатеното лоно на лукса – Етиен Мартел, херцог де Век, ненаситен женкар, ненадминат спортист и най-прочутият любовник в цял Париж. Но от момента, в който погледът му се спира на несравнимата Дейзи Блек, той знае, че никога вече няма да пожелае друга жена. Тя е родена на другия край на света – горда и своенравна американска красавица, екзотична и непокорна, и твърдо решена да се бори за правата на жените в свят, управляван изцяло от мъже. И все пак в мига, в който усеща върху себе си зелените очи на Етиен, тя разбира, че е загубена. Въвлечени в танц, древен като света, Етиен и Дейзи живеят в свой собствен свят, докато щастието им не е застрашено от общественото мнение, скандализирано от невъзможната им любов.

 

„Да уловиш мечта”. Барбара Делински. 29-годишната Джейми има силна връзка с майка си – Каролайн. Заедно работят по хитово риалити за ремонт на дома. Продуцентите на шоуто обаче настояват Джейми да замени майка си, за да привлекат по-млада аудитория. Изоставена от съпруга си преди години заради по-млада жена, Каролайн е съкрушена.

 

„Среднощни светлини”. Иван Русланов. Дамян е амбициозен биолог, чието ежедневие е изпълнено с наука и пътувания. Но едно анонимно писмо успява да обърка натоварения му график. Опитвайки се да намери автора на посланието, той среща отдавна забравената Ана. 


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...