.

Книга за известния ютюб блогър PewDiePie вече и на български

Книга за известния ютюб блогър PewDiePie вече и на български
Снимка: изд. CIELA

Още една ютюб звезда „пада” в ръцете на феновете на видео блогърството – този път това е книгата за шведския влогър Феликс Шелберг. „PewDiePie” е името на неговия ютюб канал и на книгата-гид към най-добрите стратегии в света на геймърството (и не само). Феликс, или Пюдс, както е известен в канала си, говори езика на младите и прави едни от най-забавните коментари на игри и приложения, на което дължи огромната си популярност сред тийнейджърите.

 

 

Няма защо да отричаме, че страстта на днешното младо поколение е в „живата” връзка и всичко, което се случва тук и сега. Ето защо не е чудно, че интернет блогърите и онлайн комици са абсолютният хит сред тийнейджърите. Феликс Шелберг е не само шведска, но и световна звезда, а до забавните му коментари на Minecraft и Octodad достигат над 40 милиона потребители.

 

В книгата на Джо Бери, популярна у нас с биографията „Алфи и Зоела от А до Я” на звездната двойка влогъри от заглавието, отново прочитаме любопитни подробности от живота на Пюдс и симпатични идеи как да изглеждаш и да говориш като влогър. Научаваме още кои са приближените на Пюдс, кои са най-добрите и най-неприятните геймърски моменти, за които си спомня, и какво е необходимо, за да станеш член на неговата Армия от бро-та.

 

„PewDiePie” (ИК „Сиела”) e увлекателно четиво за всички, които искат да се забавляват, но и да надникнат в шарения свят на интернет звездите, които не просто забавляват аудиторията си, но и намират начин да използват популярността си в благотворителни каузи. Излизането на „PewDiePie” предшества и издаването на комикса на една от най-големите български ютюб звезди – Ракиямен.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...