.

Калин Врачански е новият победител в "Като две капки вода"

Калин Врачански е новият победител в
Снимка: Нова тв

Актьорът Калин Врачански е победителят в четвъртия сезон на предаването „Като две капки вода“. Той бе на финал с колегата си Геро и певците Поли Генова и Орлин Павлов.

 

За финалното си представяне симпатичният Геро избра образа на Юрий Никулин, Орлин Павлов се превъплъти в образа на обичания от цяла България певец Емил Димитров, Поли Генове излезе на сцената като Адел, а победителят Калин Врачански се спря на образа на Васил Мехайлов от филма „Капитан Петко Войвода”.

 

След зрителско гласуване на четвърто и трето място се наредиха Орлин Павлов и Геро.

 

В битката за голямата награда лек автомобил останаха Калин Врачански и Поли Генова. След повторно зрителско гласуване за почетната първа позиция бе избран Калин, който е и участникът, спечелил най-много издания на шоуто през сезона.

 

Актьорът сподели, че е спечелил шоуто, без да губи нищо. Той избрал да се превъплъти в ролята на Васил Михайлов, защото му било интересно и решил, че щом на него му е интересно, ще бъде и на зрителите. Калин Врачански твърди, че не е преследвал победата на всяка цена, а че просто се е е забавлявал по време на целия сезон.

 

Останалите участници в „Като две капки вода“ си разделиха куп утешителни ленти и награди. Поп-фолк певицата Преслава бе избрана за „Мис Рокендрол“, Джулия Бочева взе наградата „Мис Секси“, Поли Генова бе окичена с лентата за „Най-добра визауализация“ за приликата ѝ с Рафи, наградата „Еволюция“ отиде при дуета Светльо и Жоро Низамов, Прея стана „Мис Динамит“, за „Мистър Юниверсум“ бе избран Геро, а Криско и Мария Илиева бяха избрани за най-атрактивни гости.


Снимка: Нова тв

 

Продуцентът на предаването Маги Халваджиян връчи на водещите Димитър Рачков и Васил Василев – Зуека награда за цялостен принос в шоуто.

 

За финал всички участници в „Като две капки вода“ изпълниха заедно песента „Страхотен ден“.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...