.

Амбър Хърд с хомосексуално минало

Амбър Хърд с хомосексуално минало
Снимка: Facebook

Бившата (вече) госпожа Деп - Амбър Хърд - изглежда не е толкова далече по сексуалност от собствената дъщеря на актьора. По-рано тази година дещерята на любимия на всички Луд Шапкар от Страната на Чудесата - Лили-Роуз Деп - публично обяви нестандартната си сексуалност. Голяма подкрепа ѝ оказа баща ѝ, чиято съпруга Амбър Хърд също крие хомосексуално минало.

 

Блондинката има прекратен брак на територията на Калифорния от преди 8 години, а след като еднополовите бракове са обявени за легални в Ню Йорк, Амбър и тогавашната ѝ слабост вдигат сватба. След това знойната красавица приема името на тогавашната си любовница - Тася ван Ри. По-късно през 2013г. Амбър ван Ри подава документи за развод и връща старата си фамилия Хърд. Въпреки това, двете съхраняват приятелските си отношения.

 

 

Спекулациите, че сочната блондинка Амбър просто търси доживотна издръжка се популяризират все повече в онлайн пространството. Редом до първата съпруга на Деп, последвалата му дългогодишна съпруга и дъщеря им Лили-Роуз, застават и феновете на шоколадовия Ромео от едноименния филм, които са сигурни в лъжовния измислен характер на твърденията на Амбър Хърд.

 

Потресен от показанията на партньорката си в "The Rum diary", Деп заяви, че не желае да плаща издръжка на блондинката. Той настоява тя да плати и разноските по делата на собствените си адвокати. Актьорът бе силно изненадан и наранен от твърденията на актрисата, особено в следствие на това, че тя подаде молба за развод и обвинение в домашно насилие само 3 дни след смъртта на майката на Джони Деп. Като причина за раздялата си, двамата посочват непреодолимите си различия.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...