.

Нелеп инцидент отне живота на звезда от "Стар Трек"

Нелеп инцидент отне живота на звезда от
Снимка: Facebook

Изгряващият американски актьор от руски произход Антон Йелчин, известен най-вече с ролята си на навигатора Чеков в новите филми от поредицата "Стар Трек", почина на 27 години.

 

Полицията уточни повече подробности за нелепия инцидент, отнел живота на актьора. Той е бил убит от собствената си кола, която се върнала на заден ход по автомобилната алея на дома му в Лос Анджелис и го притиснала към тухлена стена - между пощенската кутия и оградата му. От получените травми актьорът починал по-късно в болницата.

 

 

Актьорът тъкмо отивал на среща с приятелите си, за да репетират заедно. Минути след като той така и не се появил на уговореното място, приятелите му отишли в дома му и го намерили там.

 

Йелчин започва кариерата си с роли в независими продукции и телевизионни програми, преди да пробие с филми като криминалния трилър "Алфа дог", където си партнира с Джъстин Тимбърлейк, "Терминатор: Спасение" и тийнейджърската комедия "Чарли Бартлет".

 

Роден в Русия, родителите му са професионални състезатели по кънки, които се местят в Съединените щати, когато той е още бебе.  


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...