.

Няколко филма, които да гледаш

Няколко филма, които да гледаш
Снимка: Pixabay

Нямам предвид, че трябва да отделиш време за черно-бели филми, които определено имат своя собствен чар. По-скоро говоря за онези класики, които не всички знаят, но има за какво да им отделиш време.

 

Ако си с половинката и ви се гледа нещо, което го няма в кината в момента, винаги можеш да си намериш някой от тези – със сигурност ще ви отворят поле за размисъл.

 

 

1. „Love actually“ – наслади се на няколко различни развръзки и гледища в романтично отношение. Ако искаш да види и раздели, и събирания, и дори едно самотно момиче, това е твоят филм.

 

2. „Scent of a woman“ – доста актуален и днес, определено черешката на тортата. Този филм е интересен със своите развръзки, с противоборството между очакваното и желаното, между навика и истинската страст. Заслужава си гледането.

 

3. “Pretty woman” – не по-малко актуален и днес, представя историята на една проститутка, която може да бъде много повече от това, но намира своя тузар, който я превръща в принцеса, наскачайки своята персона.

 

4. “She’s The Man” – класически, романтично-комедиен, тийн филм, който показва, че мечтите могат да станат реалност, независимо от естеството им и възрастта.

 

5. “10 things I hate about you” – отново тийн филм, който има нотки на ароганс, романтика, амбиция и силна, силна обич, развила се във времето.

 

6. „The judge“– това не е типичният филм, който да седи в тази листа, той е по-скоро за един друг тип обич, не толкова романтичната, колкото бащино-синовната. Филмът е малко тежък, разказва драматичната история на две различни поколения.

 

7. “Blue is the warmest color” – интересна концепция, в която две момичета (от един и същи пол), се оказват в много сложни отношения помежду си, които се развиват от нещо малко и детско до нещо много по-сериозно.

 

8. “Cry baby” – филм, който ти показва времето от преди няколко десетилетия, когато ценностите и интересите са били други, модата – също. Филм за любовта, която е чиста и инстинктивна, а в качеството си именно на такава, може да победи всеки спор и натиск.

 

9. “Dirty dancing” – романтика, любов и страсти, под звуците на чудесна музика и прекрасни танци. Ако искаш нещо раздвижено и изненадващо приятно, това е твоят филм.

 

10. “Chocolat” – концепцията за сладкото, любовта, промяната и изненадите, които трябва да устоят на фона на времето. Когато любовта може да пребори всичко, дори и едно проклятие, поднесено просто под формата на старомоден мит.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...