.

Шарлопов отказва „червено куфарче” с 1 милион долара

Шарлопов отказва „червено куфарче” с 1 милион долара
Снимка: изд. CIELA

Един от най-популярните бизнесмени в България – Стефан Шарлопов – споделя историята на успеха си в книга от поредицата „Лица за милиони” на журналистката Светослава Рудолф. В книгата, озаглавена „Рискувам и печеля”, ще прочетете подробности за някои от най-рисковите предизвикателства пред магната, за миговете на радост и борба, и за силата да се задържиш на върха повече от две десетилетия.

 

 

Стефан Шарлопов никога не е изпитвал притеснения да разказва как е натрупал богатството си и как успешно се менажират толкова много предприятия с различни сфери на дейност. Човекът, в чието портфолио стоят брандове като „Роял кейк”, „Роял фуудс”, „Девин”, „ Шарлопов хотелс” и луксозния град в града - комплексът „Созополис”, откровено разговаря със Светослава Рудолф за инвестицията на огромни суми пари. Бизнесменът открито говори за важни казуси като проекта „Южен поток”, политическите отношения между България и Русия, състоянието на туризма у нас, отношението му към силовите групировки и опита за отвличането му. Разговорът между журналистката и Шарлопов засяга и любопитни подробности от личния живот на предприемача, познат също и като строг шеф от телевизионното риалити „Звездни стажанти”. Той говори свободно за срещата си с първата си съпруга Катя, за отношенията с дъщеря им Ева, за съдбовните случайности, които го отвеждат до 14 години по-младата Бояна, която му ражда две дъщери и две момчета близнаци.

 

Светослава Рудолф е разследващ журналист с дългогодишен опит в медии като вестниците „Сега”, „Стандарт”, „Труд” и другаде. Известна със смелостта да задава въпросите, които другите не смеят, тя стартира поредицата „Лица за милиони” с идеята да запознае българския читател с някои от най-влиятелните и най-заможни личности в родните бизнес среди. Първа част от серията бе посветена на милионера Красимир Дачев, а сега журналистката с остър език застава очи в очи с безкомпромисния Стефан Шарлопов в книга втора от „Лица за милиони”.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...