.

Филмите, които задължително трябва да гледаш [за момичета]

Филмите, които задължително трябва да гледаш [за момичета]
Снимка: iStock

Има много филми, които определено заслужават да бъдат гледани. Тук сме подбрали няколко ленти, които трябва да гледаш било то сама или с добра приятелка. Тези филми определено ще те накарат да се замислиш сериозно за живота си и ще ти отворят очите за някои неща.

 

Виж кои са филмите, които трябва да намериш време да гледаш:

 

„Фрида“ - Фрида е на 20 години, когато се омъжва за известния мексикански художник Диего Ривера, който е богат и развратен. Но в света на изкуството трябва да си малко луд, за да може да се впишеш добре. Филмът определено ще те държи в напрежение до края заради сериозните здравословни промени и любовни драми, които има в него. В главната роля е Салма Хайек, която се справя повече от блестящо. Това е един силен филм за една силна жена!

 

 

„Редник Джейн“ - един достоверен разказ за женското желание и упоритост. Във филма има няколко забавни сцени, които ни дават възможност да се отпуснем. В лентата няма интриги, а само преодоляване и сила. Не се притеснявай, ако след като гледаш „Редник Джейн“ ти се прииска да удариш шамар на някой мъж – нормално е!

 

„Пътят на промените“ - във филма жената открива по нещо за себе си и затова всяка представителка се разпознава и накрая си казва „Този филм все едно е правен за мен“.

 

„Коко преди Шанел“ - това е филм за силната жена, която изпреварва времето си, но не се притеснява да отстоява себе си и интересите си. Лентата е сравнително дълга, но ако имаш достатъчно време и търпение, заслужава си да я гледаш и да се насладиш на красивите кадри.

 

„Мостовете на Медисън“ - в главната роля е вечната Мерил Стрийп. В лентата става въпрос за една важна и вечна житейска тема – кроткостта на семейния живот и страстта, от която жена има нужда. Този филм определено ще ти даде много отговори на въпроси, които си си задавала поне веднъж.

 

„Ма ма“


Снимка: IMDB


Пенелопе Круз определено се справя перфектно с трагичната роля, която има в този филм. „Ма ма“ ни показва по откровен начин, че животът невинаги е споделена любов и любящо семейство. Често хората, особено жените, трябва да бъдат истински точно там, където трябва и да направят своите избори да са силни или да се предадат. Филм, който няма начин да не те разплаче, докато го гледаш. Не се препоръчва на бременни!

 

„Усмивката на Мона Лиза“ - този филм определено е мъдър. Показва ни нещо важно, което трябва всички жени да знаят, а именно да мислят самостоятелно. Спокойно, това не е крайна феминистка лента, а филм с хубаво послание и добри актьори.

 

„Джия“


Снимка: IMDB

 

Във филма е показана суровата действителност от света на модата – живот в лукс, срещи, показност ... И животът на модела бунтар Джия, изигран идеално от чаровната Анджелина Джоли.

 

„Глава в облаците“ - заглавието на филма пасва идеално на състоянието на душата, в което са героите – леко налудничави, които така и не успяват да намерят своето място. Това е един красив филм, изпълнен с естетика и наслада.

 

„Невероятната съдба на Амели Пулен“ - във филма се разказва за фантазьорката Амели, която по случайно стечение на обстоятелствата се намесва в животите на хората около нея. В същото време интересните, малки, но красиви моменти от нейния собствен я заобикалят навсякъде. Амели обаче успява да ги види и има сърце да се наслади на сладостта и на малките неща, които ѝ поднася животът.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...