.

Участвай в играта на TeenProblem и „Книгомания“ и спечели яки книжки

Участвай в играта на TeenProblem и „Книгомания“ и спечели яки книжки

Над 100 главоблъсканици трябва да решат княжеският писар Климент и помощниците му, за да намерят изчезнало съкровище, похитена икона и откраднато евангелие в новия роман на Николай и Тодор Пенчеви. В „Старобългарски загадки“ нашенският Шерлок Холмс разследва престъпления на исторически фон, превръщайки четенето в забавна игра. Трудни ли са гатанките и логическите задачи в книгата? Вижте сами! Онези от вас, които познаят отговорите на пет подбрани въпроса от „Старобългарски загадки“, може да продължат с фитнеса за ума на следващото, още по-интересно ниво.

 

От 2 август до 4 септември всяка седмица ще публикуваме по една загадка и ще очакваме вашите решения на адрес vagalinska@knigomania.bg. Най-бързият и най-точният ще печели екземпляр от „Старобългарски загадки“, а жребият ще определи кои четирима от останалите отгатнали отговора участници ще получат книги с пъзели и тестове за интелигентност, разработени от членове на МЕНСА.

 

Не забравяйте да напишете в писмото името и адреса, на който можем да ви изпратим книгата!

 

Въпросът тази седмица е:  

 

Какво можеш да хванеш с лявата си ръка, но не и с дясната?

 

Чакаме вашите предположения до 4 септември, когато играта приключва. На 5 септември ще публикуваме всички верни отговори и ще обявим имената на онези от вас, които печелят награди.

 

Наградите, които може да спечелиш, са 5 готини книжки, които ще размърдат мозъка ти: Прочети още на:

 

   

                         


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...