.

Интервю с Руджеро Паскуарели - един от главните герои от сериала "Аз съм Луна"

Интервю с Руджеро Паскуарели - един от главните герои от сериала

Във връзка с новите серии на „Аз съм Луна“, които се излъчват всеки делничен ден от 18:00 часа по Дисни Ченъл, Teenproblem.net се свърза с Руджеро Паскуарели, който изпълнява ролята на Матео за това ексклузивно интервю, което разкрива най-забавните моменти от заснемането на сериала.

 

1. Здравей, Руджеро! Опиши идеалната Коледа! Кой е най-добрият и най-лошият подарък, който си получавал?

 

Идеалната Коледа според мен е тази, която е споделена със семейството ми. Обожавам да прекарвам време с братовчедите си и особено с дядо ми и баба ми, които ми липсват изключително много. Дядо ми, чието име също е Руджеро и моят подел за подражание. Най-добрият подарък, който съм получавал е куче, което кръстих Уензи. Най-лошият е шал.

 

2. Какво мислиш за Луна и Амбър?

 

Много ми харесва да работя с Карол, защото е голям професионалист, но в същото време станахме и доста близки приятели. Прекарваме много време заедно, съветваме се, подкрепяме си и всеки път когато снимам с нея съм много щастлив. Относно героите – Матео харесва Луна, защото тя е единствения човек, който го разбира най-добре. Тя иска да опознае Матео такъв, какъвто е. Матео харесва Амбър, защото е талантлива, но и защото е известна.

 

3. Коя беше най-трудната за заснемане сцена в сериала?

 

Сцените, които харесвам обикновено са най-забавните. Например когато снимаме състезанието “Open” пеем и танцуваме едновременно, което е много забавно. Трудно е да пееш и танцуваш едновременно. Други трудни сцени, които са и много предизвикателно, са всички сцени, на които караме кънки. Това обикновено отнема около 2 часа за заснемане. Когато носиш тези кънки е и много трудно да стоиш неподвижен, а това изнервя режисьора.

 

4. Ако можеше да бъдеш световен шампион, кой спорт би избрал?

 

Мисля, че определено бих избрал футбол, като Кристиано Роналдо, но обичам и бокс.

 

5. Ще има ли филм за „Аз съм Луна“?

 

Би било страхотно! Скоро гледах филма за „Виолета“ и много ми хареса. Прекалено рано е да говорим за филм „Аз съм Луна“, защото все още снимаме втория сезон, но наистина ще бъда много развълнуван ако се случи!

 

6. Какви са намеренията ти за следващата година?

 

Работя върху много проекти, защото съм много млад, а също и мечтател. В момента се надявам да завършим успешно втория сезон и в края на сезона да имаме възможността да заминем на турне, както направихме с „Виолета“. Това беше едно от най-невероятните преживявания, особено защото групата стана по-сплотена.

 

7. Имаш ли мечти, които все още не си сбъднал?

 

Разбира се. Една от тях е да бъда певец. Знаете, че обичам да пея и това е една от целите ми за близкото бъдеще.

 

8. Кои са трите неща, без които не би могъл да живееш?

 

Първото е китарата ми! Второто нещо, което винаги държа в десния си джоб е балсам за устни – талисман, който имам от 16 годишен, когато участвах в X-factor. Третото са контактните ми лещи, защото без тях не виждам нищо.

 

9. Какво най много ти харесва в „ Аз съм Луна“?

 

Харесва ми възможността да бъда тези прекрасни хора, които бързо се превърнаха в мои приятели и разбира се чувствам голям късметлия, защото правя това, което харесвам – да танцувам, пея и да бъда актьор едновременно. Това за мен е много важно, защото тези три неща са ми любими и в бъдеще искам да бъда много добър във всяко едно от тях. „Аз съм Луна“ е възможност да научиш много.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...