.

Звездните раздели на 2016 година

Звездните раздели на 2016 година
Снимка: Reuters

2016-а е към края си. Затова спокойно може да обсъдим кои са най-звездните раздели тази година. Някои от тях бяха напълно очаквани, а други натъжиха някои от нас. Виж кои известните личности, които сложиха край на връзката си през 2016 година:

 

Тейлър Суифт и Том Хидилстън

Има слухове, че тяхната връзка не беше истинска, а по-скоро PR реклама, за да може Том да стане новият Джеймс Бонд. Каквато и да е истината, факт е, че връзката им се оказа пълен провал – Тейлър си е пак Тейлър, а Том така и не успя да пробие в Америка.

 

Марая Кери и Джеймс Паркър

Медиите твърдят, че причината за тяхната раздяла е недоволството на Джеймс, че Марая прекалява с харченето на пари. Това обаче звучи странно поради две причини – първо, певицата е известна с харченето на много пари и второ, Джеймс определено не може да се оплаче от липсата на финанси. 

 

Клоуи Греис Мориц и Бруклин Бекъм

Любовта между младите винаги е адски бурна и страстна. Често обаче е и краткотрайна. Въпрос на дни или седмици е нови хора да заемат място в сърцата им.

 

Тейлър Суифт и Калвин Харис

Двамата бяха страшно сладки заедно. Тяхната връзща обаче продължи малко повече от година. И само 2 седмици след раздялата певицата започна да излиза с Том Хидълстън. Това подтикна Калвин да напише в Twitter: „някой ще си плати за това”. Какво е станало след това, не е ясно, но най-вероятно Калвин си е останал само със заканите.

 

Бела Хадид и The Weeknd

Преди година The Weeknd сподели в едно свое интервю, че не е сигурен, че обича Бела. Бела обаче явно доста го е обичала, щом остана с него след това му грубо изказване. В крайна сметка обаче явно тя е разбрала, че той наистина не я обича и е предпочела да потърси щастието си другаде. Стискаме й палци скоро да го намери!

 

Деми Ловато и Уилмър Валдерама

Двамата имаха връзка повече от 6 години и определено изглеждаха щастливи заедно. През юни обаче обявиха раздялата си в Instagram. По-късно Деми сподели, че е прекратила връзката си, защото й е напомняла прекалено много за нейните проблеми с депресията и употребата на наркотици. Тя иска да сложи ново начало на живота си с нов човек до себе си.

 

Кара Делевин и Сейнт Винсънт

Тяхната любов бе краткотрайна и приключи малко след като Кара сподели в свое интервю, че двете са страшно влюбени. Явно това не е било 100% истина.

 

Лейди Гага и Тейлър Кини

Певицата определено е известна със своята ексцентрична външност и поведение. Явно точно това й е харесал скромният на пръв поглед актьор Кини. Двамата уж нямаха нищо против да прекарват свободното си време у дома в компанията на своите кучета. Но явно не е било точно така. Сега остава да решат как ще си разделят домашните любимци.

 

Анджелина Джоли и Брад Пит

Тяхната раздяла определено представлява края на една ера. Връзката им започна преди повече от 10 години на снимачната площадка на „Мистър и Мисис Смит”. Двамата изглеждаха щастливи заедно и бяха перфектната двойка в очите на хората. Първоначалната новина за техния развод бе шокираща, но не по-малко тъжна е борбата им за попечителство над децата.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...
divergent
преди 7 години
0
0
!
Отговори
Ами Кермит и Мис Пиги? По-тежка раздяла от тази няма, излагате се с този пропуск.
Страница 1 от 1