.

Мис България 2003: Топ 3 съвета за красота

Елена Тихомирова и личните бюти ритуали

Мис България 2003: Топ 3 съвета за красота
Снимка: Личен архив

Какви качества са необходими, за да станеш Мис България? Е, със сигурност трябва да си много, много красив.

 

Затова се обърнахме към Елена Тихомирова, носителка на престижната титла за 2003 година, за да ни разкаже малко за своите бюти ритуали.

 

Красавицата вдига завесата и разказва топ 3 на задължителните неща, които прави.

 

Вижте ги:

 

Пия много чай

 

Навсякъде и по всяко време. За мен сезонът е без значение. Не обичам да пия вода, така и не се научих. С годините видях, че нищо не ми помага да се хидратирам по-добре, освен чаят. А ползата е 2 в 1 – билките ми въздействат според нуждата – има за отслабване, детоксикиране, релаксиране, енергизиране. Всичко! Напоследък пия от чайовете, които създава българска фирма. Впечатлена съм от резултата. Особено от чая за детокс и чая им за отслабване – много добре ме отводняват, тенът ми се избистря, а и имам много енергия през деня.

 

Не хапвам нищо сурово след 16 часа

 

Всичко, което ям след този час е задушено, на пара или сготвено. Обичам вечер да си правя пюрета от зеленчуци или супи.

 

Тайната за хубава кожа

 

Тайната ми за много гладка и блестяща кожа е пилинг, приготвен с кафе, зехтин и мед. Много добре го натривам на кожата си, след като съм я измила вече с душ гел. Нанасям дори и върху лицето си. Как приготвям пилинга? Взимам утайката от кафето, която е някъде половин купичка, прибавям 2 с. л. зехтин и 1 с. л. мед. Разбърквам много добре и после щедро с ръце започвам да разтърквам върху кожата. Най-добър ефект има, ако кафето е смляно по-едро. След като изляза от банята даже няма нужда да нанасям крем за тяло.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...