.

4 идеи с грим и прическа от известните

Какво можем да копираме?

4 идеи с грим и прическа от известните
Снимка: Instagram

Много често избираме да следваме тенденциите, когато ги видим как реално стоят в ежедневието.

 

Разбира се, голям източник на вдъхновение и идеи са звездите и нестихващият поток от снимки, които те сами качват по личните си профили в Instagram.


Днес ще ви представим топ 4 на последните кадри на знаменитостите и какво можем да си откраднем от тях като прически и грим.

 

1. Синди Крауфорд и Кая Гербер

 

Звездното дуо от майка и дъщеря постоянно демонстрират сходни визии, но този път откроиха двете водещи тенденции в прическите – ретро вълни като на Кая и обемни букли като на Синди.

 

 

2. Червени сенки

 

Основният акцент за пролет-лято 2017 пада върху грима и по-конкретно върху дръзките сенки на очите. Джорджия Мей Джагър ни показва как да носим розовото и червеното върху клепачите си.

 

 

3. Златен поглед

 

Златният поглед може да добие много буквален смисъл, ако загледаме Джордан Дън. Супермоделът показва красиви златисти и бронзови сенки върху клепачите, които стоят страхотно на кафяви очи.

 

 

4. Ниска опашка

 

Ема Уотсън винаги е разбирала от практичните и едновременно красиви прически. Актрисата демонстрира ниска опашка, която не просто „прибира“ косата да не ни пречи, но и стои изключително женствено и нежно.

 


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...