регистрация
вход в сайта
вход с FB
.

Новият албум на Alex Clare - пътят от Лондон до Йерусалим

Последният албум на артиста „Tail of Lions” ще бъде представен на живо на 24 април в Студио Орфей

Платена публикация
Новият албум на Alex Clare  - пътят от Лондон до Йерусалим
Снимка: PR

На 24 април в Студио Орфей ни предстои една особено интересна среща с Аlex Clare, който ще представи на живо последния си албум „Tail of Lions”.

 

Заглавието на албума идва от еврейска поговорка, а парчетата са отражение на всичко, през което артистът минава в последните години. В него се преплитат лични емоции и истории, свързани с преместването му в Йерусалим и ролята му на съпруг и баща. „Tail of Lions” хвърля светлина и върху наболели обществено значими теми, но най-вече проповядва вяра, смелост и упоритост.

 

Албумът е записан миналото лято на лодка в източен Лондон, заедно с неговия добър приятел от Submotion Orchestra - Chris Hargreaves. За няколко седмици те успяват да създадат „Tail of Lions” – албумът, който показва един различен Alex Clare.

 

Името на албума идва от еврейската поговорка „По-добре да бъдеш опашка на лъв, отколкото глава на лисица“ и синтезира онова, към което се стреми лондончанинът, приел юдаизма.

 

 

 

 

Третият албум на Alex Clare включва 10 парчета, които разказват една история. Всяка песен носи послание и специфично звучене. „Tail of Lions” изненадва с електронни, дъбстеп, соул и рок елементи, но запазва характерния музикален стил на Alex.

 

Албумът започва с вълнуващото „Tell me what you need”, трип-хоп извиращото„Get real”, минава през експлозивното фънк звучене на „Surviving Ain't Living“, драматичното „Basic”, за да потуши страстите с „Tired from the fire” и „You`ll be fine” и да завърши с агресивното и силно „Open my eyes”.

 

Всички тези парчета, както и най-големите и добре познати хитове на Alex Clare, като „Тоо Close”, ще чуем на живо на 24 април в Студио Орфей.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...