.

10 холивудски звезди преди славата: Стриптизьори, пожарникари, адвокати

Какво са работили известните преди да станат известни

10 холивудски звезди преди славата: Стриптизьори, пожарникари, адвокати
Снимка: Bored Panda

Когато видим любимите си звезди по телевизията или списанията, трудно можем да повярваме, че са се занимавали с нещо различно от това да бъдат... известни.

 

Кратка справка показва, че голяма част от знаменитостите не просто, че не са се родили известни, но и са били меко казано обикновени хора с обикновени работни длъжности.

 

Разбира се, има и много изненадващи случаи на звезди, които са били стриптизьори, нарко дилъри и други подобни неочаквани истории в миналото.

 

Моралът в историята? Никога не знаете как ще се обърне животът ви и какво ви очаква утре.

 

Докато чакаме славата да ни споходи, вижте 10 холивудски звезди и какво са работили преди.

 

1. Кристофър Уокън

 

Актьорът е имал меко казано нестандартна работа преди да стане известен. На 16-годишна възраст той е бил звероукротител и е изпълнявал специална програма с лъвица на име Шеба.

 

 

2. Риана

 

Изпълнителката, която в момента е една от най-талантливите и известните в музикалната индустрия, е била кадет в армията.

 

 

3. Брад Пит

 

Един от най-красивите мъже в кино индустрията далеч не е бил известен през целия си живот. Брад Пит се е обличал в костюм на пиле за ресторант.. в Холивуд.

 

 

4. Дани Де Вито

 

Знаменитият актьор в бил фризьор на... трупове. Той се е грижел за прическите на починали дами, непосредствено преди погребението им.

 

 

5. Джони Деп

 

Актьорът е бил промоутър за телемаркет и изключително много е мразел работата си. Той е успял да направи само една продажба и в последствие отказва клиента от поръчката му.

 

 

6. Чанинг Тейтъм

 

Завидната пластичност на Чанинг Тейтъм и умението му да танцува далеч не са случайно придобити, нито талант. Преди да стане известен той е заработвал като стриптизьор.

 

 

7. Джерард Бътлър

 

Сексапилният актьор всъщност е бил в стажант – адвокат в кантора, но е бил уволнен заради постоянното му ходене по купони и неприсъствие на работа.

 

 

8. Джордж Клуни

 

Актьорът има една от най-завидните автобиографии преди да стане филмова звезда. Той е продавал женски обувки, бил е търговец на застраховки, обикалящ от врата на врата, зареждал е рафтове и много, много други.

 

 

9. Тим Алън

 

Една от легендите на киното, Тим Алън, крие не особено светло минало. Преди да стане известен, той е заработвал парите си с... пласиране на наркотици.

 

 

10. Брадли Купър

 

Половинката на супермодела Ирина Шейк е работил като пиколо в хотел, преди да бъде открит като талантлив актьор.

 


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...
Грозния
преди 6 години
2
0
!
Отговори
гугъл транслейт
Страница 1 от 1