.

Мария обяви война на Александра Богданска

Фолк певицата влиза в конфликт

Мария обяви война на Александра Богданска

Алекс Богданска номинира за изгонване фолкпевицата Мария във VIP Brother с мотива, че е двулична. И най-вероятно си спечели един враг за през следващите дни, пише Tialoto.bg

 

Мария поведе истинска война срещу Александра. Чаровното миньонче открито заяви, че е искала да бъде приятел с всички в Къщата, но сега всеки ще получи отношението, което сам е заслужил.

 

„Виж, миличка. До този момент с Дани и с теб се държах еднакво. Аз няма да спра да тренирам с Дани, или да си общувам с него заради теб. Но ти прекъсна връзката помежду ни. Това, че една дама общува с твоето момче и ти се чувстваш застрашена, защото усещаш, че съм повече от теб, мен ми е пределно ясно“, направи си сама четка певицата.

 

Алекс ще се окаже в центъра и на други взаимоотношения в Къщата, но този път любовни.

 

Съквартирантите са все по-отдадени на идеята да съберат бившата двойка Петканов и Богданска, но докато двамата леко и нерешително стопяват ледовете след драматичната си раздяла, между тях ще се появи и трети човек.

 

След мисията „Сродни души“, Мегз става все по-близка с Даниел Петканов, което според запознати от кухнята е залегнало и по договор с продуцентите ѝ. Тя сама призна, че изпълнява определени ангажименти и ще ги спазва, докато и Big Brother ги спазва.

 

Известната дизайнерка призна, че много иска да се влюби и да изживее луда и изпепеляваща любов, защото до момента целият ѝ фокус е бил върху кариерата. Дали Петканов ще се окаже медийната ѝ любов?


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...
papugai
преди 6 години
0
0
!
Отговори
Благодаря за информацията.Сега чакам и нещо за фермата, за да оправдаете мнението на всички за статиите пускани тук.
Страница 1 от 1