.

С какво Ащън Къчър дразни Мила Кунис

Актрисата споделя най-откровено

С какво Ащън Къчър дразни Мила Кунис
Снимка: Instagram

Звездната двойка е все още на вълна меден месец. Къчър и Мила се ожениха през 2015 и се радват на две деца, като момиченцето се роди година преди брака им, а момченцето година след това.

 

И двамата са много откровени и споделят - как се получават нещата между тях. „Всичко, което Мила казва е правилно“, признава Ащън в интервю. Но не изглежда да понася тежко характера на Кунис. Актьорът споделя с усмивка за връзката си с нея и изглежда много влюбен.

 

Актрисата от „Лоши майки“ била попитана наскоро, дали ще сподели какво е нещото, което я дразни най-много в нейния мъж, а отговорът ще ви изненада: „Моят съпруг не ме дразни. Определено не.“, казва тя. „Това е най-честният отговор и е обратното на това, което хората искат да чуят. Не знам дали няма да ме подразни в един момент, но ние сме женени не от много време и все още сме на вълна меден месец“, споделя звездата.

 

Мила нарече съпруга си „партньор в престъпленията“, като сподели: „Ние все още се обичаме и наистина се харесваме. Толкова съм благодарна за това всеки ден.“

 


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...