.

Шакира със съвет – как да избегнем следобедната закуска

Звездата знае хитър трик

Шакира със съвет – как да избегнем следобедната закуска
Снимка: Instagram

Без значение дали е на сцената или снимка клип - ясно е, че звездата обича да показва тялото си и удивителните си танцови умения. Готвейки се за ново световно турне, певицата посещава фитнеса повече от всякога.

 

Това не й пречи да намира време и за двете си малки деца и дългогодишния си партньор Жерар Пике. Но колкото и да е заета, звездата споделя, че винаги намира време да се храни здравословно, както я съветва нейният треньор Анна Кайзер.

 

 

 

Кайзер разказва за диетата на Шакира, издавайки една малка тайна от нейния режим: „Певицата яде по три пъти на ден (закуска, обяд и вечеря, с протеин и свежи зеленчуци във всяко хранене), както и лека следобедна закуска, която винаги е супа.“

 

„Около 4 следобед , когато хората пият кафе и ядат бисквити, една супа е чудесна идея, защото те нахранва, сякаш си хапнал добре и можеш да изкараш спокойно до вечерята. А също така не е калорична“, казва Кайзер.

 

Шакира винаги се хранела здравословно, като не се лишавала от разнообразни храни. Според нея всичко е въпрос на количество – ако не ядеш по много, а разделиш храненето на 3 пъти по малко, ще запазиш добрата си форма.

 

Така че 40-годишната певица не се отегчава с еднообразна храна и поддържа добрата си форма лесно.

 


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...