.

Арнолд Шварценегер не дава развод на Мария

Разводът, обявен през 2011 все още не е факт

Арнолд Шварценегер не дава развод на Мария
Снимка: Instagram

Арнолд Шварзценегер все още не е дал развод на Мария Шрайвър, въпреки нейното желание. Холивудската легенда се оженил за журналистката през 1986, но след 25 години брак Мария реши, че иска да напусне съпруга си, който припозна Джоусеф Баена (20) като негов син (майката на който е домашната им прислужница).

 

Въпреки че двойката е разделена от 6 години, в интервю става ясно, че двамата не са официално разведени. Когато Мария поиска развод, двамата им синове бяха малки, но Патрик (24) и Кристофър (20) вече са възрастни и това не би трябвало да ги спира.

 

 

Арнолд и Мария имат и две дъщери – Катрин (27) и Кристина (26).

 

Шварценегер признава, че с Мария нямат предбрачен договор, а по време на 25-годишния брак са натрупали състояние от 400 милиона.

 

Актьорът признава, че много му се искало да се върне назад и да не прави грешката с тази афера. 70-годишният бивш губернатор съсипал брака си с Мария, като сам признал, че има извънбрачно дете, но това не било най-лошото.

 

Освен, че криел за него в продължение на 14 години, се оказа, че забременил Милдред (прислужницата) и законната си съпруга (с четвърто дете) по едно и също време.

 

Близки и съседи на бившите съпрузи не били никак изненадани, споделяйки, че има много тайни около любовния живот на Терминатора, които все някога щели да се разкрият.

 

В интервю Арнолд споделя: „Мисля за това много често. И колкото и да се обвинявам няма как да променя положението“.

 

„Ключът е в това да намеря начин да продължа напред и да имам по-добра връзка с децата си. Няма как да се върна назад – ако можеш, бих си казал: „Арнолд… не“. Знаете ли - много е лесно да помислиш след като вече е късно, но на кого му е нужно тогава“ – казва Шварценегер.

 


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...