.

Марк Уолбърг моли Господ за прошка за Boogie Nights

Ролята му във филма била грешка

Марк Уолбърг моли Господ за прошка за Boogie Nights
Снимка: Instagram

Марк Уолбърг търси спасение за греховете при Господ. Той искал опрощение, защото осъзнал, че вярата му не позволява участие във филми за порно звезди.

 

46-годишният актьор наскоро призна, че имало много филми, за които съжалява. Списъкът оглавява ролята му от 1997, в която той играе Dirk Diggler - герой, който е базиран на филм за възрастни от Джон Холмс.

 

Уолбърг бил благочестив римокатолик, който наскоро сподели: „Просто винаги съм се надявал, че Бог харесва филмите и прощава, защото съм правила грешни избори в миналото“.

 

 

Докато промотирал новия си филм „Daddy’s home 2”, актьорът признал, че се чувства по този начин за някои от старите си роли, защото сега е по-възрастен и мъдър и осъзнава, че част от работата му не съответства на моралните му и религиозни вярвания.

 

Уолбърг каза пред всички: „Седях пред хиляди деца, опитвайки се да им дам кураж и вяра. Споменах, че се надявам Бог да има чувство за хумор, защото направих някои решения, които може би не одобрява“.

 

„Не искам да компрометирам почтеността на моите избори, относно вярата или семейството ми, но има още много неща, които трябва да обмисля сега, когато вече съм по-възрастен и мъдър“.

 

„Следващият проблем, който ме очаква е да обясня на децата си за филмите и идеята им“.

 

Уолбърг имал среща с Папа Франциск – глава на Католическата църква, през 2015, и вероятно тогава е станала промяната. Звездата от „The Last Knight” на шега поискал прошка от свещеника, заради ролята си в „Ted”, където виждаме героя му да пуши трева и да се напива.

 

 

Актьорът споделя също, че става рано, моли се всяка сутрин и намира време, вечер в 20:00 часа да поиска прошка от Всевишния.

 

Холивудската звезда е женен за модела Риа Дурхам и има четири деца от нея.

 

Снимка: Instagram


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...
papugai
преди 6 години
0
3
!
Отговори
Чудно ми е дали без снимките в 'буги нощи' някой щеше сега да го е чувал или някой да го свързва с нещо различно от танци ? Много наглее тоя дребосък.
Страница 1 от 1