.

Марая Кери с нов филм

Готови ли сте за малко коледно настроение?

Марая Кери с нов филм
Снимка: Instagram

Марая Кери е безспорна коледна кралица с песента „All I Want For Christmas Is You”. Парчето, което звучи в дома на всяко семейство на Коледа, излиза през 1994 и вече повече от 20 години радва малки и големи в края на годината.

 

Песента вдъхнови Марая и тя написа книга, а сега се превръща и във филм, базиран на посланието: Всичко, което искам за Коледа си ти!

 

 

Ето какво разказва Кърби Джонсън за интервю със звездата, което провела по време на представянето на новия й филм „All I Want For Christmas Is You” в Universal Studios:

 

„Нося празничен костюм – дълга бяла рокля със златни акценти и, разбира се, коледна шапка.  Марая Кери е един пример за невероятен талант, затова я обичам. Тя не се притеснява „да не познава хората“ и това няма съмнение".

 

"Но какво значи това, що се отнася до мен – плебей на медиите? Тя е секссимволът на Коледа – искам тази жена да ме хареса. И определено искам да се наслаждава на разговора, който предстои“.

 

„След като пристигнахме в студиото, бяхме посрещнати от снежна планина. При температура от 21 градуса, Марая беше поръчала сняг за повода. Нямаше как да не се усмихна – върху  нас валяха сапунени мехурчета".

 

 

"Имаше горещ шоколад, коледни бисквитки и прожекция на филма. Купувачите се радваха на истински малки кученца, а онези, които не бяха впечатлени – да си отиват вкъщи, черните им сърца няма никога да за стоплят“.

 

В интервюто Марая споделя, че снимките на първия й Коледен албум са били истинско изпитание, тъй като се наложило да се търкаля в снега цял ден, а въпреки притеснението й, че албумът излязъл рано в нейната кариера, той се оказал много успешен.

 

Певицата е много горда, че е част от спомените на хората по празниците и не е очаквала песента да стане толкова популярна. Опитвала се да спре да бъде критична към себе си и да се забавлява, слушайки парчето.

 

Децата й - близнаците Морокан и Монро, много харесвали песента и се сещали за нея дори през лятото, карайки мама да им я пуска.

 

Снимка: Instagram


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...