.

J.K. Rowling говори за нападките към Джони Деп

Дали обвиненията за насилие, отправени към актьора ще попречат на кариерата му

J.K. Rowling говори за нападките към Джони Деп
Снимка: Instagram

Джоан Роулинг коментира изпълнението на актьора Джони Деп в нейния филм „Fantastic Beasts and Where to Find Them”.

 

След вълнението на феновете от появата на кадри от предстоящото продължение на филма, което ще се казва „The Crime of Grindelwald”, писателката сподели връзка към своя уебсайт в социалните мрежи, където обясни чувствата си към избора на Деп във филма.

 

 

Известния актьор наскоро претърпя развод, след като беше обвинен от бившата му жена Амбър Хърд за физическо и психическо насилие и тормоз през 2016г.

 

 

„Когато избрахме Джони Деп за ролята, бях сигурна, че ще бъде чудесен за нея. Но фенове на Хари Потър имаха въпроси и притеснения относно нашия избор и възможността да продължи в ролята. Ние разгледахме възможността за преработване, но разбирам защо някои са ядосани, че промяна не се случи“, започва писателката.

 

„Огромната, задружна общност, която се оформи около образа на Хари Потър е една от най-големите радости в живота ми.

 

 

За мен беше много трудно да не говоря открито за проблема, който се създаде. Въз основа на моето разбиране и онова на кинотворците, ние решихме, че е редно Джони Деп да продължи участието си в предстоящите снимки“, написа Роулинг.

 

 

За много фенове участието на Деп в позитивното послание на филма беше като предателство. Голяма част от този гняв беше насочен към писателката, която бе блокирана в социалните мрежи от много почитатели.

 

Обвиненията на бившата жена на Джони Деп хвърлиха тъмня сянка върху кариерата му, но това не спря киноиндустрията да го толерира и избира за значими роли.

 

 


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...