.

Най-странните професии на света

В случай че се чудите с какво да се захванете

Най-странните професии на света
Снимка: Instagram

Много млади хора не могат да решат каква професия би им донесла удовлетвореност. Някои често сменят желанията си, притиснати от родителите.

 

Но не се притеснявайте – на света има толкова много различни професии, че няма начин нещо да не ви допадне истински.

 

За доказателство сме ви приготвили някои от най-странните професии, за които едва ли сте предполагали:

 

 

Гмуркач, който доставя пици

 

Дори да не сте се замисляли по какъв начин се снабдяват с обяд клиентите на подводните хотели, сега ще узнаете.

 

Подводен хотел във Флорида доставя пица на гостите си, като за това има специално назначен човек, защото от него се изисква да се гмурка на дълбочина повече от 6 метра.

 

 

 

Професионалист по извиненията


Повечето хора срещат голямо затруднение в извиненията. Дали от гордост или от неспособност да намерят точните думи, те явно имат нужда от помощ.

 

Решение има – професионалист по извиненията. Японците се славят с практичните си решения и този път отново доказват интересните си, макар и нестандартни традиции.

 

 

Човек, който затопля леглото

 

Никой не обича да си ляга в студено легло, освен ако не е 40°C , разбира се. Но едва ли идеята някой да се вмъкне под завивките му ще допадне на всеки.

 

Тази традиция била характерна за кралското семейство, но вече услугата се предлага в някои от престижните хотели в Обединеното Кралство.

 

 

 

Професионален стопаджия

 

Това е разпространена професия в Азия. Правителството издало ограничение за ползването на някои лента за движение, при наличие на малък брой хора в колата.

 

Пътниците трябвало да бъдат поне трима, за да могат да използват „бързата“ лента. Ето защо бедните хора от покрайнините на града предлагали на шофьорите да се возят с тях.

 


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...