.

Кайли Миноуг отчаяна: Може би бракът не ми е съдба

Звездата отново разочарована

Кайли Миноуг отчаяна: Може би бракът не ми е съдба
Снимка: Instgram

Феновете очакваха, че изпълнителката на 'Spinning Around' ще се омъжи за бившия си партньор Джошуа Сас тази година, след като той й зададе въпроса през февруари 2016.

 

Но след раздялата им през лятото, певицата признава, че никога няма да се омъжи, въпреки че обичала сватбите и участвала с удоволствие в подготовката на тържествата на свои роднини и приятели.

 

 

Само ден след като Австралия легализира еднополовите бракове, тя каза: „Обичам сватбите, но не ме карайте да се омъжвам“.

 

49-годишната Кайли настоява, че се чувства позитивно след раздялата с 30-годишния Джошуа.

 

 

Тя казва: „Не ни беше писано и продължих напред с повече опит... Е, опитвам да гледам чашата наполовина пълна... Нямам бяла оградка и 'заживели дълго и щастливо', но може би това не е моята съдба. Познавам любовта и обичам да бъда влюбена“.

 

Кайли била видяна да се целува с Оливър Мартинес, с който излизала преди време (през 2007), на вечеря през юли.

 

 

Източник казва: „Изглеждаха като двойка.. и двамата се прегръщаха и целуваха преди да седнат на вечеря. По време на нея също се закачаха често“.

 

Изпълнителката на 'Wow' споделя, че не е сигурна дали ще намери щастието, след като Оливър (51) се раздели със съпругата си Хали Бери, майка на 4-годишния му син Мачео, преди две години.

 

Снимки: Instagram


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...