.

Моделите на Victoria's Secret със съвет: Перфектният коледен подарък

Трябват ли ни много пари, за да зарадваме близките?

Моделите на Victoria's Secret със съвет: Перфектният коледен подарък
Снимка: Instagram

Празниците са вече на прага, а отвсякъде ни заливат предложения и идеи за коледните подаръци. Дали да не погледнем съветите на красивите модели на Victoria's Secret?

 

С натоварени графици и големи семейства, за които да купуват изненади, музите на марката за бельо са истински експерти, като става дума за търсене на точния подарък.

 

 

Макар че те могат да зарадват всички свои близки дами с по един сутиен, тази година са нащрек за нещо по-специално.

 

Тейлър Хил, Жасмин Туукс и Роми Стрийд споделят най-добрите си идеи и съвети за намиране на оригинална изненада за близките:

 

 

 

1. Без шегаджийски подаръци и чорапи

 

Колкото и забавно да бъде нещо подобно за вас, едва ли ще зарадва така получателя.

 

„Веднъж подарих най-тъпия подарък на брат си“, казва Хил. „Взех малко камъни, нарисувах им малки личица и ги подредих в къщичка, като това трябваше да бъде нашето семейство. Той беше толкова разстроен, когато го отвори“, добавя тя.

 

Чувството за хумор може да не намери приложение в подобен момент.

 

„Най-лошата идея бяха лудите чорапи на баба ми“, казва Стрийд, която предлага изненада за почивка, в зависимост от получателя, със закачлива нотка.

 

 

 

2. Не подценявайте сантименталната стойност

 

Обърнете внимание на нещата, които човекът обича.

 

„Мама и баба винаги са били много точни в избора на подаръци за мен“, казва Туукс, която все още си спомня своята играчка Барни, която майка й й купила, когато била на 4.

 

„Имам снимка точно когато получих този подарък и тогава много се радвах. Ако помислите какво харесва човека, ще можете да направите изненадата наистина специална, особено ако се погрижите да превърнете любимия момент в спомен. Най-хубавият ми подарък е от малката ми сестра, която ми подари възглавница с наша снимка“, казва Стрийд.

 

Тейлър Хил се усмихва, когато си спомня за одеялото с лика на нейното куче Тейт, което получила миналата година за Коледа.

 

 

4. Когато се чудите – заложете на скъпото

 

Малко блясък няма да навреди, особено по време на празници.

 

„Имам мания за бижута, така че обичам да подарявам на близките си подобни неща“, казва Туукс. „Хубава чанта е също много добра идея - вероятно ще подаря на майка ми, защото тя ги обича“, дабавя тя.

 

 

5. Ако не разполагате с пари, това изобщо не означава, че не можете да подарите нещо специално

 

Въпреки всички бижута, парфюми и скъпи, маркови чанти, за които говорят, ангелите се съгласяват, че понякога най-хубавите подаръци не струват нищо.

 

Поради натоварения график чаровните дами споделят, че времето, прекарано с близките им по празниците е най-големият дар.

 

 

„Надявам се да прекарам малко време със семейството си“, казва Туукс, която се отправя към Калифорния за празниците.

 

„Това е най-важното за мен – да имам време“, добавя Стрийд.

 

А Хил споделя, че няма нищо против тази година да бъде изненадана с още един член на семейството: „Надявам се да получа друго куче!“, казва тя.

 

Снимки: Instagram


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...