.

Клои Кардашян – бременна

Звездата качи доказателството в Instagram

Клои Кардашян – бременна
Снимка: Instagram

След месеци слухове, Клои Кардашян най-накрая призна новината – тя очаква първото си дете от приятеля си Тристан Томпсън.

 

Точно в стила на семейство Кардашян, тя го обяви в Instagram, споделяйки снимка, облечена в спортен сутиен, на която се вижда коремчето, а таткото грижовно е сложил ръцете си на него.

 

 

Ето какво написа Ким под снимката:

 

 

„Най-голямата ми мечта се сбъдна! Ние ще имаме бебе! Чаках и се надявах, но Бог има план за всичко. Той си знае работата. Просто трябваше да вярвам и да бъда търпелива.

 

Все още понякога не мога да повярвам, че нашата любов създаде живот! Тристан, благодаря ти, че ме караш да се чувствам красива във всеки момент! Най-вече, благодаря ти, че ме направи майка!

 

Ти правиш това преживяване още по-магично отколкото съм си представяла. Никога няма да забравя как се грижиш за мен по време на моята бременност. Благодаря ти, че ме правиш така щастлива, любов!

 

Благодаря на всички за любовта и положителната енергия! Знам, че пазехме тайната, но искахме да изживеем момента с най-близките си хора колкото е възможно по-дълго. За да запазим този личен момент за себе си.

 

Благодаря ви за разбирането. Благодарна съм, развълнувана, нервна, радостна, нетърпелива и уплашена – всичко в едно! Но това са най-прекрасните чувства, които съм имала в живота си!“

 

Бебето е голяма крачка за двойката, но Клои няма да е сама, защото двете й сестри също очакват деца. Кайли ще роди през февруари, а Ким и Кание очакват третото си дете от сурогатна майка.

 

 

Но въпреки подкрепата, Клои иска да бъда силна майка. Тя прекара последната година, събирайки сили след развода с Ламар Одом.

 

Всичко това доведе до хубав резултат – тя написа книга и се включи в телевизионно шоу, което се подготвя за нов сезон през април. И тъй като явно всичко това не бе достатъчно за Клои, тя стана съсобственик на марка дънки.

 

Снимки: Instagram


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...