.

7 знаменитости, които не пият алкохол и не взимат наркотици

И казват, че се чувстват по-добре

7 знаменитости, които не пият алкохол и не взимат наркотици
Снимка: Instagram

Ако често се изкушавате да пиете, представете си какво се случва със звездите, чиито живот е изпълнен със събития, приеми, партита и всякакви поводи за почерпка.

 

Въпреки че се знае за много известни личности, които страдат от зависимост към алкохол или наркотици, все пак има такива, които са намерили силата да се отърват от този начин на живот. Ето кои са те:

 

 

Брадли Купър

 

В желанието си да живее по-пълноценно, Купър отказа алкохола на 29 години, когато сподели пред The Hollywood reporter: “Не пия и не взимам наркотици вече.. Да бъдеш трезвен е чудесно“.

 

 

Матю Пери

 

Актьорът избра да живее без алкохол и наркотици и сега иска да помогне на други да направят същото. В интервю той казва: „Имал съм много възходи и падения в живота си и много чудесни моменти.. но най-хубавото е, че ако един алкохолик дойде и ми каже 'Ще ми помогнеш ли да спра да пия?' - аз знам как да го направя“.

 

 

 

Леона Луис

 

Тя не се нуждае от алкохол, за да се забавлява. „Не пия. Не съм пила от години, вече има вкус на спрей за коса за мен – мога да си прекарам чудесно без алкохол. Нямам нужда от това, за да изляза на дансинга, защото вече съм там. Понякога пия по една енергийна напитка, но не прекалявам“, казва певицата.

 

 

Дженифър Лопес

 

Тя е казвала неведнъж, че не пие. През 2003 в интервю Лопес сподели: „Мисля, че това съсипва кожата. Пия само когато се вдигне тост и то само глътка“.

 

 

 

Джим Кери

 

Той не вярва в опиатите и дори рядко пие кафе. В интервю Кери казва: „Изобщо не харесвам алкохол и наркотици. Животът е прекалено красив“.

 

 

Ким Кардашян

 

Звездата обичa да се чувства свежа и води здравословен живот. Веднъж Ким каза за People: “Не пия изобщо.. Сестрите ми пият, така че когато полудеят аз съм так, за да ги укротявам“.

 

 

 

Брад Пит

 

Той отказа алкохола, споделяйки в интервю, че „не иска да живее по този начин повече“. Заменил го с плодов сок и газирана вода.

 

Снимки: Instgaram


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...