.

Джерард Бътлър празнува новата година с Шушка

Актьорът осиновил кученцето от България

Джерард Бътлър празнува новата година с Шушка
Снимка: Instagram

„Честита нова година от Шушка и мен“, пише Джерард Бътлър на снимката със своето кученце.

 

 

Постът вече има над 200 хил. харесвания и много прекрасни пожелания. Някои фенове споделят, че обичат актьора заради любовта му към животните, с която Бътлър е известен отдавна, а това не е първото кученце, което той спасява.

 

Шушка, която вече е в живота на актьора от година, е намерена не къде да е, а в родната България.

 

 

 

Джерард снимал филм у нас и срещнал очарователната си приятелка да се разхожда тъжна и самотна из гората. В края на ноемрви 2017 той сподели снимка с нея и написа:

 

„Благодарен съм за новото кученце в живота ми. Тя беше бездомна, намерих я докато снимах в България. Открадна ми сърцето“.

 

Може би сладката Шушка е срещнала точно навреме своя спасител, защото наскоро шотландският актьор се раздели със своята Лолита, за която не е тайна, че е помогнала на Джерард да свали не една дама.

 

Въпреки цялата кучешка обич в неговия живот, Бътлър не среща подобни истински чувства на любовния фронт.

 

 

Името на известния актьор е свързвано с актрисите Камерън Диас, Дженифър Анистън, модела Сара Каръл и много други красавици.

 

Наскоро той сподели, че иска да създаде семейство и да има деца, както и да промени начина си на живот. Бътлър мечтаел за живот сред природата и спокойствие.

 

 

Въпреки мечтите му, връзката с Морган Браун, която успя да задържи плейбоя, продължи две години, след много раздели. Двамата сложили край след почивка в Мексико.

 

Близък на актьора споделя: „Джерард не е готов за сериозно обвързване. Той мислеше, че Морган е жената за него, но се оказа друго“.

 

Снимки: Instagram


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...