.

Невиждани очи се забравят: Ники Минаж се разделя с Нас

Двойката не може да се пребори с разстоянието

Невиждани очи се забравят: Ники Минаж се разделя с Нас
Снимка: Instagram

Изпълнителката на ‚Anaconda’ излизаше с 44-годишния рапър, който има дъщеря – Дестини (23) от предишната си приятелка Кармен Браян. Нас има и друго дете, син – Найт (8), който е от брака му с Келис.

 

 

Ники и Нас излизат от юни миналата година, но решиха да си дадат малко почивка, тъй като разстоянието между тях, което налагат професионалните ангажименти се явява пречка, а и двамата живеят в различни градове. Според запознати те все още поддържат добри отношения, но по-скоро ще останат в приятелски такива.

 

 

 

Нас е съсредоточен върху новия си албум, а Ники има много бизнес начинания, над които ще се концентрира. Двамата постоянно си пишели докато са разделени, за да поддържат връзката си, но явно нещата не се получават.

 

Междувременно изпълнителката на ‚Super Bass’ наскоро разкри, че често прави медийни прекъсвания, защото мисли, че могат да бъдат нездравословни.

 

 

Тя казва: „Винаги съм поддържала връзка с моите фенове, те очакват да отговарям на всички, когато излезе нещо ново. Допитвам се до тяхното мнение и те нямат търпение да изразят себе си. Но има моменти, когато се отдръпвам от социалните медии, за да си почина“.

 

 

„Мисля, че е важно да се оттеглим понякога от тази зависимост към интернет. Ако не знаеш как да се контролираш, ако не можеш да мислиш преди да говориш, ще си навлечеш много проблеми“, добавя Минаж.

 

Снимки: Instagram


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...