.

Гуинет Полтроу се сгоди, въпреки че е 'съсипала много връзки'

Актрисата най-после намерила баланс

Гуинет Полтроу се сгоди, въпреки че е 'съсипала много връзки'
Снимка: Instagram

Гуинет Полтроу обяви, че тя и нейният партньор – сценаристът Брад Фалчък, ще се женят.
Двамата казаха: 'Чувстваме се невероятни късметлии, защото възходите и паденията, които имаме в житейския си път, правят нашата връзка по-здрава и щастлива'.

 

 

Слуховете за техния годеж се появиха още през ноември, когато източник издаде за намеренията на двойката.

 

'Те знаят, че ще се случи, но не беше кой знае какво за тях, защото и двамата са имали брак и преди. Затова не бързат', казва източник.

 

 

Гуинет излиза с Брад от три години, след раздялата си с Крис Мартин. Тя споделя: 'Прецаках толкова много връзки. Всъщност съм добър приятел и добра сестра, дъщеря и майка, но обикновено съсипвам любовните си отношения'.

 

 

'Беше ми нужно време, за да се науча как да поддържам връзка.. Мисля, че без качествена такава не си пълноценен човек. Така че, ако нямате добра връзка с партньора си, децата, най-добрите приятели, то тогава е много трудно да постигнете успех', добавя тя.

 

'Благословия е да се освободиш от веригите, които налагат чуждите очаквания към теб. Това е част от грижата за здравето ни, работете над него. Стигнах до момент, в който харесвам себе си. Правя най-доброто от себе си. Не крия нищо', каза по-рано актрисата.

 

Снимки: Instagram


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...