.

Кендъл Дженър мечтае да живее във ферма

Светския живот не й понася

Кендъл Дженър мечтае да живее във ферма
Снимка: Instagram

Звездата от 'Keeping Up With the Kardashians' е израснала под светлините на прожекторите, но споделя, че натискът, който усещаш когато си публична личност понякога идва в повече.

 

 

 

 

'Чувствам се сякаш моят живот е необикновен, но това идва с много отговорности. Трябваше да порасна много бързо и да се справям с проблемите. Има дни, седмици и месеци, в които просто не спираш', казва тя.

 

'Познавате ме и знаете колко са важни за мен малките неща. Понякога нищо не върви по план и откачам. Има дни, в които си мечтая да отида във ферма и да не говоря с никой, просто да съществувам някъде насред нищото', добавя Дженър.

 

 

Тя все още не може да преживее това, че е не е имала нормален училищен бал. Мечтае си да може да се разхожда свободно, без някой да я притеснява.

 

Въпреки че има 82 милиона последователи в Instagram, Дженър се опитва да пази дистанция от социалните медии, защото смята, че там има много негативизъм и никога не чете коментарите под нейните постове.

 

 

'Влизаш в социална мрежа и виждаш как всеки говори възможно най-лошото, което може на останалите и е трудно да останеш позитивен. Трудно е да не бъдеш изяден жив от цялата тази омраза', казва Дженър.

 

'Напоследък се опитвам да не влизам в Instagram и определено не чета коментарите. Мисля, че там е забавно, но когато видя снимките на малки кученца, които са спасени се натъжавам', добави тя.

 

Снимки: Instagram


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...