.

Шарън Стоун имала 5% шанс за живот - сега говори с дървото си

Актрисата видяла светлината

Шарън Стоун имала 5% шанс за живот - сега говори с дървото си
Снимка: Instagram

59-годишната Шарън Стоун трябвало да премисли живота си, когато била с опасност за живота заради мозъчен кръвоизлив съд през 2001.

 

 

Тя споделя, че е преминала през дълго възстановяване, защото се е чувствала като непълноценен човек.

 

Шарън, която ще се върне на телевизионния ефир в Steven Soderbergh's Mosaic по-късно този месец, каза: 'Имаше около 5 процента шанс за моя живот. Целият ми живот беше в капан'.

 

 

'Другите не бяха особено заинтересовани от непълноценен човек като мен, бях сама. Знам, че изглежда странно да се завърна след всички тези години, но не исках да казвам какво се случва с мен, защото светът е жесток', казва тя.

 

'Толкова съм благодарна, че имам това. Шансът ми да оцелея беше толкова малък'. Докато Шарън се връща в киноиндустрията отново, тя все още намира време за себе си и обича да го прекарва, говорейки със своето дърво.

 

Тя казва: 'Говоря с дървото си.. невероятно е, ухае така добре'. Звездата, която осинови Роън (17) и 11-годишната Куийн, е видяла всичко в този бизнес през последните 40 години и се радва, че жените са станали много по-ценени.

 

 

'Аз идвам от нищото – Пенсилвания. Не идвам тук с някаква защита. Виждала съм всичко това. Жените са започнали да оценяват своите способности и да разбират, че не е нужно да се държат като мъже, за да бъдат приети като равни и ценни', споделя Шарън.

 

 

Звездата разказва, че е видяла отвъдното за момент: 'Усещах, че съм мъртва.

 

Видях онази светлина, отивах към нея, започнах да виждам и да мисля за някои от моите роднини, които бяха починали и много скъпи за мен.

 

Имах усещането, че мога да бъда навсякъде, но всичко премина много бързо. Внезапно се върнах назад, отново в тялото си'.

 

Снимки: Instagram


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...
pipinana
преди 6 години
1
1
!
Отговори
dano e 6tastliva. ne ia poznavam
Страница 1 от 1