.

Джейми О'Хара заряза годеницата

3 месеца сгоден – достатъчно!

Джейми О'Хара заряза годеницата
Снимка: Instagram

Футболистът, който има две деца – Арчи (7) и Хари (6) от бившата си съпруга Даниел Лойд, не успя да задържи дълго положението и изгони годеницата си Елизабет-Джейн Терни от дома им в Есекс, Англия.

 

Това се случи след като по-рано отчаяно искаше да се върне при нея, след като беше осъзнал, че тя е прекрасен човек.

 

 

Източник каза пред The Sun: 'Нещата просто не се получиха и решиха, че най-доброто решение е раздяла. Джейми се е фокусирал над грижите за трите си момчета и в момента снима две предавания.

 

Моментът е много натоварен, защото той обмисля и нова бизнес инвестиция в сферата на хранителните добавки'.

 

 

Преди раздялата, той споделя: 'Трудна връзка е. Събираме се и се разделяме с нея. Те я невероятна жена, но и двамата имаме твърде много служебни ангажименти.

 

Тя работи здраво, много е заета, а аз също.. Не е лесно да се получи. Иска ми се да мисля, че имаме бъдеще. Трудно е да имаме нормална връзка'.

 

По време на неговото участие във Вип Брадър, Джейми се сближи доста с Bianca Gascoigne, но след излизането обяви, че отчаяно иска да се върне при бившата си приятелка.

 

Той каза дълбокомислено: 'Причината за раздялата ми с Бианка беше, че след като излязох и помислих над цялата ситуация, аз осъзнах, че не беше заради мен. В моя живот се случват много неща, а тя има приятел.

 

Не знаех нейното положение докато не излязох и не видях какво се случва. Раздялата с моята бивша приятелка ме накара да осъзная колко прекрасен човек е тя. Дали ще се върне при мен – не знам. Но това, която мога да направа като мъж е да опитам'.

 

Снимки: Instagram


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...