.

Роди се детето на Ким Кардашян и Кание Уест

Третото дете беше износено от сурогатна майка

Роди се детето на Ким Кардашян и Кание Уест
Снимка: Instagram

Известната двойка вече има 2-годишен син Сейнт и 4-годишна дъщеря Норт, а сега се радват и на трето дете – 'здраво, красиво момиченце'.

 

 

Ким обяви: 'Ние сме невероятно благодарни на нашата сурогатна майка, която сбъдна мечтите ни с най-прекрасния подарък, който може да съществува, а също и на чудесните доктори и сестри за специалната грижа'.

 

'Норт и Сейнт са много развълнувани от появата на своята малка сестричка', написа Ким и добави, че тя е родена в понеделник (15.01.18) с тегло малко над 3 кг.

 

 

Звездата, която все още не е обявила името на своето момиченце, сподели: 'Всеки, който казва или мисли, че е по-лесно да очакваш дете от сурогатна майка – греши. Според мен е много по-трудно, защото нямаш никакъв контрол'.

 

 

'Опитваш да избереш някой, на който можеш да се довериш и да изградиш добра връзка с него, но.. да знам, че моето дете не е у мен беше много трудно. Ето защо се оказа по-трудно отколкото очаквах', споделя телевизионната звезда.

 

Най-накрая известната двойка успя да сбъдне мечтата си да увеличи семейството. По-рано Ким каза: 'Няма нищо по-прекрасно от това семейството ми да расте и да знам, че имам един свят у дома, където е сигурно'.

 

Снимки: Instagram


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...