.

Руби Роуз в инвалидна количка

Звездата щяла 'да си обикаля наоколо като 102-годишна'

Руби Роуз в инвалидна количка
Снимка: Instagram

Звездата от 'The Orange Is The New Black' побърза да предупреди феновете да не се тревожат, ако я видят в инвалидна количка или с бастун.

 

 

Причината за това е операция, която Руби е претърпяла наскоро. Тя написа в Twitter: 'Е.. през последните няколко години аз се боря с проблеми в гръбнака.

 

В момента се възстановявам от процедура, но трябва да се движа, затова преди да бъда видяна с моята количка, предпочитам да изясня, че съм добре и ще бъда добре.

 

'Това, което трябва да разбера е кога ще спра да обикалям из Лос Анджелис като 102-годишна.. какви филми, книги и видео игри предлагате?' - добавя тя.

 

 

По-рано Руби сподели за желанието си да има деца.

 

Тя каза: 'Романтичка съм и когато бях по-млада мислех само за брак и семейство. Онези връзки не потръгнаха, но бяха удивителни, затова няма лоши чувства. Не знам за брак, но знам, че ние се обичаме и сме неразделими. И двете готвим. Аз съм по гарнитурите, а тя прави останалото – аз нямам търпение за това'.

 

 

'Винаги съм искала деца, но не бих могла да ги отгледам така далеч от майка ми и моите баба и дядо. Не съм готова за това сега.

 

Сега започнах филм и имам чудесни възможности, но може би ще се преместя някъде в Австралия до плажа, ще имам няколко деца и 10 животни. Това ще бъде мечтата', споделя Руби Роуз.

 

Снимки: Instagram


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...