.

Джим Кери: Аз не съм човек

Актьорът е 'просто' енергия

Джим Кери: Аз не съм човек
Снимка: Instagram

Актьорът от 'Dumb and Dumber' твърди, че е претърпял пробуждане, чрез което е стигнал до 'осъзнаване на липсата на себе си'.

 

 

Джим, който е на 56, обяснява, че след като е играл във филма 'Man on the Moon', той изцяло се е припознал с героя и когато снимките приключили, той се депресирал, защото не знаел кой е.

 

Кери каза: 'Отне ми време и бях депресиран, когато се върнах в моето ежедневие, но имаше промяна, която се беше случила. Питах се: 'Ако мога да оставя Джим Кери настрана за четири месеца, кой е Джим Кери? Кой по дяволите е това?'

 

 

'Знам, че вече не съществува, той е идеи.. Джим Кери беше идея, която родителите му дадоха. Имах хокей отбор и регилия и всички тези неща се събират заедно като Франкенщайн. Това са всички неща, които съм аз', добави той.

 

Джим, който и по-рано е споделял за битките си с депресията, казва, че сегашното му състояние отново е провокирано от борбата за щастие.

 

'Предполагам, че стигнах до там, където имаш всичко, но все още не си доволен. След като постигнеш всичко, за което си мечтал и пак си недоволен, това е шок.

 

Снимки: Instagram

 

 

Джим е преживял ужасни неща в личния си живот, включително смъртта на бившата си приятелка Катрина Уайт, която взе свръхдоза лекарства и се самоуби.

 

'През последните години преминах през тежки моменти, които не пожелавам на никой. Но имам способността да разбирам страданието – това е пътят към спасението, защото щом го разберете, вие ще бъдете състрадателни, което значи свободни', казва актьорът.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...