.

Наоми Кембъл с ново гадже

Край на тайните срещи

Наоми Кембъл с ново гадже
Снимка: Instagram

47-годишната Наоми Кембъл официално има връзка с изпълнителя на 'That's Not Me' – рапърът Скепта.

 

The Sun пише: 'Наоми и Скепта се срещат от известно време тайно. И двамата са много креативни и това ги е събрало. Връзката върви добре, но и двамата не бързат'.

 

 

Междувременно Наоми по-рано призна, че смята да укроти топката и да създаде семейство. Супермоделът все още не е решила дали иска свои биологични деца или ще осинови.

 

'Мисля да имам деца, мисля за това постоянно. Но сега, когато науката е така развита, мисля, че мога да го направя, когато пожелая', казва тя.

 

 

 

Явно звездата не е притеснена от възрастта си и като много жени смята да заложи на инвитро процедури.

 

На въпроса дали иска да осинови, тя отговори: 'Може би. Може би.. Не мисля да бъда самотна майка. Искам бащина фигура. Мисля, че това е важно. Така се чувствам днес, докато седя тук и си говорим'.

 

По-рано Наоми беше свързвана с името на актьора Идрис Елба, но по повод слуховете, тя каза: 'Не знам защо хората мислят, че излизаме.

 

Познавам Идрис от 15 години. Когато той ме снима на модно събитие за благотворителност – какъв е проблемът.. И изведнъж – ние сме двойка. Това е лудост. Ние сме добри приятели, вярвам му. Държа на него като приятел, но хората приемат това в грешен смисъл'.

 

Снимки: Instagram


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...