.

Тест: Какъв е вашият любовен език

И от какво се впечатлявате в любовта

Тест: Какъв е вашият любовен език
Снимка: Instagram

Повечето тестове дават големи обещания. Те казват, че само като погледнете една картинка може да разберете всичко за себе си. Този тест цели нещо много просто – първото животно, което видите на картинката ще разкрие кой от четирите любовни езика е вашият:

 

Какво означава 'Езикът на любовта'?

 

Според Д-р Грей Чапман, езикът на любовта е начинът, по който вие предпочитате да показвате любовта си и да я получавате, а повечето от нас говорят поне един от следните езици:

 

- Получавайки подаръци

- Любовни думи

- Жестове на внимание

- Физическо докосване

 

Какво виждате на картинката?

 


 

1. Птица (любовни думи)

 

Ако виждате първо птицата, вие сте естествен човек, който умее да изразява себе си. Обичате да сте сред малко хора, които са ви близки и да си говорите за важни, значими теми. За вас думите са повече от приказки и винаги слушате внимателно това, което хората казват. Добрата дума е ключът към сърцето ви.

 

2. Рак (физическо докосване)

 

Ако виждате първо рака, вие сте човек, който често е възприеман от околните като странен. Емоциите ви са твърде силни, но вие не го приемате като недостатък, защото чувствате непреодолима нужда да изразите себе си. Вие се нуждаете от чест физически допир – по този начин флиртувате и се чувствате свързани с другия. Партньор, който често ви целува и хваща ръката ви би ви очаровал.

 

3. Кон (жестове на внимание)

 

Вие сте независим човек, който умее да се справя с всичко сам, но имате нужда от помощта на близките си, за да си докажете любовта им. Предпочитате във всяка ситуация да бъдете поставени на най-важното място, което предполага почит и уважение. Партньор, който ви издига на пиедестал и е готов на всякакви жертви би ви впечатлил.

 

4. Мечка (подаръци)

 

Вие имате лидерски качества и умеете да поемате отговорност. Това означава, че дори да опитате да останете на заден план в някоя ситуация, другите ще ви потърсят за съвет. Вие се радвате най-много на подаръците, защото това за вас е израз на чувства. Нищо не е по-прекрасно от хубав парфюм или бонбони, нали?

 

Снимка: Instagram


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...
Lilly23
преди 6 години
0
0
!
Отговори
Аз видях птицата!
pipinana
преди 6 години
0
2
!
Отговори
daje vidiah i 4ove6ki ustni purvo ,
Страница 1 от 1