.

Компания предлага 6-минутни срещи в такси за Свети Валентин

Бързи срещи в кола

Компания предлага 6-минутни срещи в такси за Свети Валентин
Снимка: Instagram

За онези, които си нямат партньор и се чудят какво да правят на Свети Валентин, Британска компания измисли идеалното събитие, на което необвързаните могат да се позабавляват.

 

TaxiApp UK и Date Dash, базирани в Лондон, се обединяват, за да представят своето предизвикателство – срещи с непознат, в рамките на 6 минути, на задната седалка на такси.

 

Дали обстановката ще се окаже предразполагаща? Избрани са романтични маршрути, чрез гласуване между таксиметровите шофьори, а колите ще спират на всеки 6 минути, за да могат двамата да се прехвърлят и да се срещнат с нови хора.

 

Но за съжаление не можете да изхвърлите някой от движеща се кола, затова дори да не ви се иска, ще се наложи да изтърпите своя странен спътник в рамките на тези шест минути, като се фокусирате върху радиото :)

 

Собственикът на TaxiApp – Шон Паул Дей, се надява, че събитието ще накара хората да премислят чувството си за гордост, седейки в черната кола и казва: „Очакваме това с нетърпение. Всеки ден возим двойки, които имат среща, така че знаем най-добрите места – ще бъде страхотно!“

 

Събитието ще започне и завърши на “Chelsea Gardens”, като колите ще минават край Albert Bridge, Waterloo Bridge и The Embankment.

 

Снимки: Instagram


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...