.

Джордж Клуни: Бих умрял за Амал

Звездната двойка е много щастлива

Джордж Клуни: Бих умрял за Амал
Снимка: Instagram

56-годишният актьор се ожени за адвокатката по човешки права, от която има 8-месечни близнаци Ела и Александър, през 2014.

 

Той споделя, че преди да се родят неговите деца най-важният човек в живота му била неговата съпруга, за която без съмнение щял да даде живота си.

 

Клуни казва: 'Преди да се родят близнаците, чувствах това към Амал. Срещнах някой, за който определено си струва да дам живота си. Нейният живот значи повече за мен от моя. Никога не ми се е случвало нещо подобно преди'.

 

Изказването на актьора дойде след като стана ясно, че двамата с Амал са били на 24-часово пътуване до Big Sur, Калифорния, без децата, за да отбележат рождения ден на адвокатката на 3 февруари, когато тя навърши 40 години.

 

'Те бяха сами и не взеха децата с тях. Върнаха се на следващия ден. Беше доста път само за ден', казва запознат.

 

Първия път, когато Клуни видял Амал, знаел, че тя е специална. Той споделя: 'Един ден, докато си бях у дома, мой приятел се обади и каза: 'Ще мина за малко, мога ли да доведа и една приятелка?' Аз се съгласих, разбира се. 'Тогава ми се обади моят агент, който каза: 'Видях жената, която идва към къщата ти - ти ще се ожениш за нея'.

 

Снимка: Instagram


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...