.

Бруклин Бекъм и Клоуи ще се женят!

Младият фотограф никак не се колебае

Бруклин Бекъм и Клоуи ще се женят!
Снимка: Instagram

18-годишният Бруклин поднови връзката си с холивудската актриса Клоуи Грейс Морец през 2017 и въпреки че към момента двамата все още живеят в два различни щата, обсъждат планове за сватба.

 

Източник казва: 'Бруклин винаги е казвал, че ще се ожени за Клоуи. Но той живее в Ню Йорк и учи там, а тя за момента е в Лос Анджелис и изглежда доста трудно да се виждат често'.

 

Бруклин е най-големият син на Виктория и Дейвид Бекъм, които се страхуват да не прекрати учението си преждевременно заради своите романтични стремежи.

 

Близък на семейството казва: 'Те бяха толкова горди, че Бруклин започна да учи в колеж, а сега се опасяват да не направи грешка'.

 

Ето защо Виктори има други планове за младежа.. Бруклин, който следва в училище по дизайн ще бъде фотограф в шоуто на майка си 'Say You'll Be There'.

 

Миналата година той издаде книга със снимки, озаглавена 'What I See', която продължава да бъде осмата най-продавана фотографска книга на годината.

 

Той споделя за моментите, когато е снимал ревюта на майка си: 'Правя фотографии зад кулисите на модели и съм малко нервен'.

 

По-рано стана ясно, че музикалната група Spice Girls, в която Виктория Бекъм участваше, ще се събира отново, като момичетата вече са подписали договор за няколко самостоятелни концерта в САЩ и Великобритания.

 

Снимка: Instagram


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...