.

Холивудски медиум говори с Майкъл Джексън!

Дали ще научим истината за смъртта му?

Холивудски медиум говори с Майкъл Джексън!
Снимка: Instagram

Тейлър Хенри (22) е медиум, познат от предаването "Hollywood Medium With Tyler Henry". Той сподели със сестрата на легендарния певец - Ла Тоя Джаксън, че е установявал контакт с починалия през 2009 Майкъл.

 

Певецът напусна този свят неочаквано и при мистериозни обстоятелства, като официалната версия е, че той е умрял от свръхдоза болкоуспокояващи. Турнето, което Джаксън беше планирал само дни след фаталния ден сочи, че едва ли е имал намерение на слага край на живота си.

 

След като заяви, че усъществява контакт с певеца, Тейлър обеща, че в предстоящите серии на предаването си ще даде на зрителите по-голяма яснота относно онова, което е преживял.

 

Той казва: "Трудно ми е да говоря за това, защото той наистина беше тук! Това е едно от най-невероятните преживявания в живота ми".

 

"Майкъл предаде различни послания, а сестра му все още много иска да узнае какво точно се е случило с него в деня на смъртта. Задаваха ми въпроси относно това по кое време се появява. Всичко, което се случи съм разказал пред камерата", казва медиумът.

 

А после добави: "Очаквах да видя Майкъл, който се чувства като на сцена, като знаменитост. Но когато той дойде беше точно обратното - изглеждаше много уязвим. Той искаше да се свърже със сестра си".

 

Снимка: Instagram


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...