.

Франча Райза: Беше трудно да даря бъбрек на Селена

Двете момичета разказват за тежката операция

Франча Райза: Беше трудно да даря бъбрек на Селена
Снимка: Instagram

Франча Райза проговори за своето дарение - тя помогна на Селена Гомес в тежък момент и даде своя бъбрек на певицата, с която са близки приятелки. Трансплантацията беше направена миналото лято, а двете момичета се появиха публично през есента, след пълно възстановяване.

 

"По-трудно е за донора, защото губи нещо, губи част от тялото си. Беше трудно да се възстановя, но тя се нуждаеше от това", казва Франча в интервю от 19.02.2018.

 

Междувременно Селена нарече процеса "много унизителен" поради факта, че тя не можела да се оправя сама с нищо без помощта на други хора.

 

"Всъщност имам четири белега. Не можех да стана без някой да ми помогне. Не можех да се къпя, не можех да се движа", разкрива звездата.

 

Франча казва: "Нашата операция беше през юни, но феновете разбраха през септември, защото искахме всичко да мине спокойно. Това беше тежка операция. Селена се чувстваше много зле, защото се наложи да го направя, а не съм от семейството й, но вече сме една кръв".

 

Въпреки че Райза загуби бъбрек, тя смята, че е спечелила нов член на семейството си: "Сега имаме едно голямо семейство. Изгубих моите баба и дядо, но сега нейните са и мои. Чудесно е", добави още дарителката.

 

Снимки: Instagram


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...