.

Кендал Дженър отново провокира!

Манекенката получи подигравки

Кендал Дженър отново провокира!
Снимка: Instagram

Кендъл Дженър обича да радва феновете с провокативни снимки и сега отново се пусна както майка я е родила в Instagram. Тя получи някои подигравки относно пръстите на караката си, които според феновете са "твърди дълги и криви".

 

Не за първи път звездата става обект на подобни нападки - въпреки блясъка и чара, който тя показа на Златен глобус 2018, някои коментари на фенове бяха направо груби. Причината беше проблемната кожа на Дженър, която се виждаше дори под професионалния грим.

 

Междувременно 22-годишната манекенка и звездата от NBA - Блейк Грифин се сближават все повече  откакто започнаха да се виждат през август миналата година, но след като Блейк беше прехвърлен от Los Angeles Clippers в Detroit Pistons голямото разстояние създаде някои проблеми във връзката.

 

Въпреки това Кендъл спомена, че има сериозно отношения към 28-годишният баскетболист. Близък на двойката казва: “Кендъл беше в страхотно настроение на рождения си ден през ноември. Тя и Блейк показаха силна привързаност, но обърнаха внимание и на гостите“.

 

“Кендъл е много щастлива с него, те започнаха да излизат като приятели и беше много непринудено, но изглежда доста сериозно напоследък. Когато не са заедно винаги поддържат връзка по телефона“, добави той.

 

Дженър започна да се вижда с баскетболиста след като прекара известно време сама. Преди това звездата излизаше с A$AP Rocky, но отношенията не се задълбочиха особено.

 

Източник казва: “Кендъл и Блейк си изкарват страхотно заедно! Тя все още се чува с Роки, но той не е от типа, който ще се укроти и ще бъде добър партньор. Тя вижда в Блейк романтика. Кендал много държи на кариерата си и засега това е приоритет за нея, но връзката с Блейк има потенциал“.

 

Снимка: Instagram


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...