.

Елтън Джон се вбеси на фен и напусна сцената

Певецът се възмути от досаден почитател

Елтън Джон се вбеси на фен и напусна сцената
Снимка: Instagram

70-годишният изпълнител покани няколко щастливи фенове на сцената докато изпълняваше своята песен “Saturday Night’s Alright For Fighting”, но за нещастие един от тях се оказа изключително нахален и постоянно пипаше и буташе певеца, докато той свири на пианото.

 

Вбесен, Елтън Джон напусна сцената, за да се успокои. На видеото от концерта ясно се вижда как той дори псува досадния почитател.

 

Според очевидец: “Той се дръпна от микрофона и изкрещя “майната ти“ два пъти и отблъсна ръката му.

 

Елтън напусна сцената и песента беше скъсена, а всички фенове, които седяха около него бяха помолени да напуснат. Момчето, което го дразнеше бе изкарано от сградата“.

 

Въпреки че изпълнителят по-късно се успокои и се върна на сцената, той споделя, че инцидента го е накарал да премисли своите концерти. Той каза: “Повече никакви хора на сцената по време на Saturday Night. Прецакахте всичко!“

 

Елтън, който има двама сина – Zachary (7) и Elijah (5) със съпруга си Дейвид Фърниш, наскоро обяви, че смята да спре с турнетета през 2021 и да прекарва повече време със семейството си.

 

Той ще направи три-годишно последно турне, за да отбележи своето пенсиониране, на което ще представи повече от 300 концерта по света.

 

Въпреки това певецът няма да слага край на музикалната си кариера и възнамерява да пише нови песни.

 


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...