.

Памела Андерсън ще вдига сватба за 5-ти път!

Актрисата упорито търси най-доброто

Памела Андерсън ще вдига сватба за 5-ти път!
Снимка: Instagram

50-годишната актриса и модел вече беше омъжена четири пъти – за Томи Лий от 1995 до 1998, Кид Рок от 2006 до 2007 и два пъти за Рок Соломон от 2007 до 2008 и отново от 2014 до 2015! 

 

Но след всичко това тя не се отказва и все още е решена да открие най-добрия партньор като споделя, че има намерение да вдигне сватба за 5-ти път..

 

Тя казва: “Искам да се омъжа отново. Но вече съм го правила доста пъти“.

 

Звездата от “Baywatch“, която има двама сина – Брандън (21) и Дилан (20) от първия си съпруг Томи Лий, напоследък беше свързвана с доста мъже, включително Julian Assange, френският футболист Адил Рами и дори руският президент – Владимир Путин.

 

И въпреки че Памела не потвърди нито един от слуховете, тя признава, че не може да бъде задоволена само от един мъж.

 

В интервю актрисата каза: “Един мъж не може да се справи с всичко – има един за секс, един за разговори и един за забавления“.

 

Въпреки това Памела наскоро сподели, че прави секс само с мъже, в които е влюбена и не обича лошите , празни любовни ласки.

 

Тя каза: “Какво ще направите, ако видите някой във влака и погледите ви се срещнат? Не искам да търся никой онлайн. Мога да го срещна в асансьора. Искам да имам подобен момент с някой и да го изживея“.

 

“Сексуалната революция ни даде свобода, но също така и този празен, лош секс. Имам приятели, които споделят, че съжаляват за всичко, което са направили и накрая са сами.

 

Толкова много секс с непознати не е добре за вас. Никога не бива да правите секс с някой, в който не сте влюбени“.

 

Снимка: Instagram


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...