.

Коя известна личност отговаря на вашата ЗОДИЯ

Вижте най-типичните представители на всеки знак

Коя известна личност отговаря на вашата ЗОДИЯ
Снимка: Instagram

Ако много харесвате някоя знаменитост, вероятно има съвпадение между вас. Възможно е вашата зодия и тази на фаворита ви да си пасват чудесно и затова да има подобно привличане.

 

Някои фенове дори чувстват известна личност като част от семейството или копират всичко, което тя прави и казва. Вижте типичните представители на всеки знак сред звездите:

 

Овен - Лейди Гага

 

Родена: Родена: 28 март 1986 (възраст 31). Ексцентричната природа на Гага чудесно пасва на нейния зодиакален знак. Тя трябва винаги да бъде център на внимание.

 

Звездата не се води по модата и има собствени идеи за визията си, макар и скандални. Само подобна увереност може да предизвика признание вместо подигравки.

 

Телец - Дуейн Джонсън - Скалата

 

Роден: 2 май 1978 (възраст 45). Вероятно всеки Телец е шокиран да види, че Дуейн също е Телец. Той е семеен тип и не случайно му казват Скалата - това олицетворява стабилността на земния знак.

 

Той има трайни отошения и чака второ дете. Но актьорът не изоставя и кариерата си - за Телеца материалната сигурност е много важна. Ето защо участва в много филми и реклами.

 

Близнаци - Анджелина Джоли

 

Родена: 4 юни 1975 (възраст 42). Тя е едновременно грижовна, интелигентна, секси и умее всичко това чудесно.

 

Джоли играе в най-различни жанрове, което съответства на подвижния й знак. Тя е открита и жизнерадостна, а това е типично за Близнаците.

 

Рак - Селена Гомес

 

Родена: 22 юли 1992 (възраст 25). Тя изглежда невинна, но показва своята страст в творчеството. Раците се отказват много трудно от любовта си.

 

Селена е уязвима, сякаш всеки може да я нарани. А бебешкото и лице е типично за водния знак.

 

 

Лъв - Арнолд Шварценегер

 

Роден: 30 юли 1947 (възраст 70). Културист, актьор, предприемач и политик - Лъвът трябва да бъде пръв навсякъде.

 

Но подобно на царя на животните мъжете от този знак не се задоволяват с една жена. Резултатът - извънбрачни деца и много разбити сърца.

 

Дева - Камерън Диас

 

Родена: 30 август 1972 (възраст 45). Една нейна приятелка твърди, че Камерън е толкова богата колкото може да бъде само една Дева. Диас е перфекционист.

 

Актрисата е известна със своята голяма любов към чистота и хигиена, както и природосъобразен начин на живот.

 

Нейни приятели казват, че би измила чиниите дори в хотел.

 


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...