.

Топ 5: Хитри съвети за малък дом

Как да спестите пространство?

Топ 5: Хитри съвети за малък дом
Снимка: Pixeles

Ако живеете в голям град, вероятно не ви е чужд апартамента от 70 квадратни метра? Вие жертвате пространство, за да живеете близо до работата си и може би се нуждаете от ефективни начини да организирате дома си. Ето нашите съвети:

 

1. Дневната

 

Сложете всичко до стената. В малкото помещение е важно да слагате мебелите в края на стаята, за да отворите пространство.

 

Поставете дивана до най-голямата стена в дневната и не пропускайте акцентите - картина и красива лампа ще допълнят стаята чудесно.

 

2. Бюро

 

Ако искате да имате бюро в апартамента си, но нямате достатъчно място, сложете телевизора на стената и под него позиционирайте бюрото.

 

3. Обувки

 

Това винаги е проблем. Вместо да си купувате ниски шкафове за обувки, които заемат твърде много пространство и не са удобни за намиране на вашите обувки, по-добре изберете висок шкаф - може да стига дори до тава. Пространството в горната част на стаята трябва също да се използва.

 

4. Спалня

 

Спалните в големия град обикновено са далеч от мечтата ни. Те едва събират едно голямо легло. Затова го сложете в спалнята, по- далеч от вратата, за да се минава спокойно.

 

5. Нощно шкафче

 

Нямате място за нощни шкафчета? Те са доста широки и обикновено не се побират от двете страни на спалнята. Ето защо може да си купите подвижна масичка, която е тясна и се събира във всеки ъгъл.

 

Снимка: Pixeles


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...