.

Какво означава да сънуваш Буря?

Разтълкувайте съня си

Какво означава да сънуваш Буря?
Снимка: Pixabay

Ако сънувате буря, това означава, че страдате от силно притеснение. Страхувате се, че във важно начинание няма да постигнете успех.

 

Вероятно усещате, че назрява някакъв конфликт и спор или пък има нещо, което много искате да кажете на някого, но знаете, че то ще доведе до сблъсък и неприятности.

 

По-положително бурята може да се изтълкува като бърза промяна, която няма да ви даде време да размишлявате и ще трябва да действате мигновено.

 

Ако сте се скрили някъде от бурята и имате подслон, това означава, че сте избегнали неловка ситуация. Изчакайте малко преди да предприемете важни действия.

 

Ако бурята унищожи всичко около вас, но вие оцелеете, това означава, че ще бъдете лидер и другите хора ще ви почитат и уважават.

 

Най-общо бурята означава, че ви очаква нещо значимо, което ще остави отпечатък във вашия живот и характер – нещо, което може да донесе голяма промяна.

 

Всички кошмари означават, че вие имате някакви дълбоки страхове и потиснати емоции. Помислете над това и се разкрийте сами пред себе си.

 

Снимка: Pixabay


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...